Over mij

Willeke Heinen

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Willeke Heinen. Van kinds af aan wist ik dat ik later iets wilde doen met mensen. De eerste stap om dit werkelijkheid te laten worden was mijn keuze voor de opleiding sociaal pedagogisch medewerker. Tijdens deze opleiding besefte ik dat ik het ‘hoe en waarom mensen doen zoals ze doen’ erg interessant vond. Om hier meer over te weten besloot ik de opleiding tot creatief therapeut te volgen. Uiteindelijk werkte ik binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik werd Z-verpleegkundige waar een aantal jaren als afdelingshoofd werkte.

Na de komst van mijn twee dochters heb ik met een compagnon een financieel advieskantoor opgezet in Lelystad. Ook daar was het contact met de cliënt en de verzekeraars het meest belangrijk voor mij. Omdat de financiële wereld mij niet genoeg voldoening gaf, besloot ik een coach/counselor opleiding te doen om mijn kennis op te frissen en in 2007 startte ik met mijn huidige bedrijf Willeke Heinen Counseling en Coaching.  Inmiddels ben ik een geregistreerd registercounsellor en supervisor voor counsellors die net als ik aangesloten zijn bij de beroepsvereniging ABvC en de RBCZ.

Mijn diversiteit aan opleidingen en bijscholingen heeft tot gevolg dat ik een goed gevulde ‘gereedschapskist’ heb. Ik werk met diverse methodieken. Ik kijk naar wat het best past bij jou en waar jouw voorkeur naar uit gaat. We kunnen praten, wandelen, tekenen, werken met jouw innerlijk kind, ACT of EFT toepassen, muziek inzetten of een systeemopstelling maken.

Voor een coach/counselingtraject hoeft er niet altijd een probleem te zijn. Soms is het prettig om jouw ideeën of praktische vragen voor te leggen aan een derde. Ook dat kan bij mij. Vaak zijn dan één of twee gesprekken voldoende om jou verder te helpen.

  • Mijn aansluitnummer bij de ABvC is: 116716
  • Mijn licentiecode voor de RBCZ is: 301163R

Ik sta ingeschreven in het register van de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen SCAG

Algemene Voorwaarden Willeke Heinen Counseling en Coaching

Counseling overeenkomst

Privacy-document

Tarieven Willeke Heinen Counseling en Coaching

Vergoedingenlijst 2021 voor de Registercounsellor ABvC